Woning verhuren

Denkt u erover na om uw woning te verhuren en zoekt u het juiste advies of heeft u vragen, dan kunt u met ons contact opnemen met een van onze vestigingen. Holland Housing Center Vastgoed BV vindt het belangrijk een betrouwbare huurder(s) te plaatsen met name (expats, professionals) werkende voor multinationals. En of de verhuur nu voor tijdelijk is of voor een langere tijd, wij kunnen dit voor u regelen en nemen de zorg hiervoor graag uit uw handen. Uiteraard is een afspraak vrijblijvend, zowel op locatie of u bent harte welkom op kantoor bij een van onze vestigingen, samen kijken naar de stappen die hiervoor naar wens genomen moeten worden.

Verhuuradvies

Voordat wij u een goed advies kunnen geven komen wij eerst met u kennis maken en zullen wij met u bespreken wat de mogelijkheden tot verhuur zijn. En om voor u een spoedige verhuur mogelijk te maken, verzamelen wij de benodigde gegevens. Deze gegevens, omschrijving van de woning en bijpassende foto’s, plaatsen wij op onze website.

In overleg met u, bepalen wij een reële huurprijs, en desgewenst geven wij adviezen over eventuele aanpassingen in de woning, denkt u aan gemeubileerd en gestoffeerd, bijvoorbeeld voor de grote groep huurders die van bedrijven komen in binnen en buitenland.

Huurders

Iedereen die zich aanmeld bij ons om een woning te huren wordt door ons gescreend en wij bemiddelen alleen voor huurders die inzicht geven in hun persoonlijke achtergrond en financieel gezien maandelijks de verplichtingen van het huurcontract kunnen nakomen.

De volgende stap is dan een bezichtiging van de woning en indien besloten wordt om de woning te gaan huren maken wij een huurcontract op. Wanneer de nieuwe huurder gaat inchecken maken wij een inspectierapport op die weer van belang zal zijn bij de oplevering van de woning.

Wat kunnen wij u aanbieden

  • Een passend advies (op maat)
  • Ondersteuning/ begeleiding met onderhandeling en afspraken 
  • Inspectie van de woning inclusief rapport en foto’s 
  • Activeren aansluiting (Media, internet, televisie) 
  • Aansluiting energie levering (gas, water, elektra) 
  • Selectie, screening en matchen van huurder(s) 
  • Mogelijkheid tot gehele ontzorging verhuurder, door het Verhuur & Vastgoedbeheer van uw woning(e)n te laten uitvoeren door een professional binnen de vastgoed sector..  

Staat uw woning te koop?

Als uw woning te koop staat en de verkoop nog geen feit is, kunnen wij u helpen door de woning tijdelijk te verhuren, dit is mogelijk met een speciale clausule voor ontbinding van het huurcontract, in het geval uw woning toch verkocht wordt. Dit heet verhuur op basis van de Leegstandswet.

Neem contact op