Over ons

Bij onze vestigingen verspreid over heel Nederland doen de gedreven ondernemers en verhuurmakelaars hun uiterste best om u te helpen bij het vinden van nieuwe woonruimte. Als u uw woning wil verhuren of verkopen dan informeren we u graag over de mogelijkheden. Zo hebben we een uitstekend inzicht in de regionale vastgoedmarkt en kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten, waardoor u profiteert van een groot en divers woningaanbod.

Verhuren

U heeft een woning die u voor langere tijd wilt verhuren. Of u wilt uw woning aanhouden, omdat u voor langere tijd naar het buitenland gaat, op proef wil gaan  samenwonen of u uw woning wil verkopen, maar u heeft nog geen koper gevonden. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Holland Housing Center Vastgoed B.V. is met meer dan 25 jaar ervaring toonaangevend op het gebied van verhuurbemiddeling.

Verkopen

Holland Housing Center Vastgoed B.V. kan u ook adviseren over de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingsobject. Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke zakelijke en emotionele beslissingen te staan. Holland Housing Center Vastgoed B.V. is betrokken, denkt met u mee, geeft een passend advies en adviseert over de juiste strategie. Kiezen voor Holland Housing Center Vastgoed B.V. betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. 

Vastgoedbeheer 

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Holland Housing Center Vastgoed B.V. aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is ontzorgen. U hoeft dus geen familie of vrienden in te schakelen  en u weet zeker dat uw woning op een professionele wijze wordt beheerd.

‘Onze filosofie is dat alleen tevreden klanten leiden tot succes!’