Huis kopen

Wilt u een woning kopen?

U vindt op onze website ons aanbod van koopwoningen. Indien u geïnteresseerd bent in een van deze koopwoningen maken wij graag voor u een afspraak voor een bezichtiging. U kunt ook uw eigen aankoopmakelaar inschakelen om uw belangen te behartigen.

Holland Housing Center Vastgoed B.V. geeft u een passend advies, als u een huis wilt kopen moet u bepaalde belangrijke keuzes maken, daarom denken en zoeken wij graag met u mee en ondersteunen u in deze belangrijke financiële en emotionele beslissing.

Holland Housing Center Vastgoed B.V als uw aankoopmakelaar begeleidt u in de aankoop van het huis van uw keuze. Tijdens een bezichtiging kijkt u rustig rond en zorgen wij voor de nodige controles en informatie, o.a.

  • Zijn er gebreken? 
  • Is het nodig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren? 
  • Hoe staat het met de onderhoudssituatie? 
  • Zijn er bestemmingsplannen, is er een energielabel en hoe staat het met de milieuaspecten? 
  • Hoe ziet de eigendomsakte eruit?

Met deze informatie en nog meer gaan wij voor u aan de slag om u goed te begeleiden van bezichtiging tot onderhandelingen en eindbeslissing. We bepalen samen met u de juiste biedingsstrategie en het eindbod, en leggen alle afspraken vast in een koopovereenkomst.

Eigendomsoverdracht bij de notaris

Op de datum van overdracht wordt de woning geïnspecteerd en de meterstanden opgenomen. De notariële stukken worden gecontroleerd door Holland Housing Center Vastgoed B.V. en de financiën nagerekend. De notaris schrijft u (indien naar wens) in het Kadaster als nieuwe eigenaar in, nadat de akte van levering is ondertekend.

Neem contact op