Beschrijving

Type: Appartement Volledig gemeubileerd
Locatie: Eindhoven " Oud Woensel" 

Omschrijving:

24 luxe afgewerkte en volledig gemeubileerde 3 kamer appartementen, per direct beschikbaar.  en opgeleverd in Augustus 2019. Minimale huurperiode 3 maanden (tegen meerprijs),.

Neem gerust contact op met ons ons kantoor Eindhoven -`Venlo voor het inplannen van een bezichtiging


De appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van grote raampartijen.  
De appartementen hebben twee slaapkamers, een aparte badkamer en een ruime open keuken.Azijn ze voorzien van vloer- verwarming en verkoeling, Een ruim balkon en privé parkeerplaats aan het complex eigen afgsloten terrein welke te bereiken via een elektrische poort.   De appartementen zijn verdeeld over 5 verdiepingen, volledig high-end gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. De keukens beschikken over luxe inbouwapparatuur als o. a.  een geïntegreerde koelkast, vaatwasser, combimagnetron en inductiekookplaat. Er is ruim voldoende berg -en werkruimte in de keukens welke voorzien van soft-motion ladetechniek.   

Alle appartementen hebben een eigen inpandige technische ruimte voorzien van wasmachine, wasdroger en Warmte en Koude Opslag (WKO) die verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer. Ook zijn de appartementen uitgerust met hotel kwaliteit satijn katoen linnengoed en een volledig keukeninventaris om het gemeubileerd verhuren compleet te maken.    

Bij de entree is het gebouw voorzien van een videofoon installatie en zijn de verdiepingen te bereiken via een trap of de lift. Iedere woning heeft haar eigen beveiligde internetverbinding (wifi en/of utp connectie) en is voorzien van een 49 ultra HD LED tv voor de beste beeldkwaliteit.   

 

Bijzonderheden - 
Per 01/08 te huur: 
24 luxe gemeubileerde 3 kamer appartementen  - Inclusief privé parking op afgesloten terrein - Inclusief servicekosten - Oppervlakte: 80m2 - Minimale huurperiode: 3 kalendermaanden - Verwarming/verkoeling, water, elektra, tv & internet, gebaseerd op daadwerkelijk verbruik  - Bouwjaar oplevering: Juli 2019 
Bijzonderheden:

- Besloten terrein
- Inclusief servicekosten
- Oppervlakte: 80m2
- Minimale huurperiode: 3 kalendermaanden
- Verwarming/verkoeling, water, elektra, tv & internet, gebaseerd op daadwerkelijk verbruik 
- Bouwjaar oplevering: Juli 2019 Indien u geïnteresseerd bent in de woning, kunt u zich gratis inschrijven en contact opnemen met vestiging Eindhoven, +31(0)40 304 65 27

Kenmerken